tvgAssen

verrassend verfrissend verrijkend

Brief aan cursisten Vervolgcursus


Deelname TVG-vervolgcursus Assen 2020-2021

 

 

Beste deelnemers,

Vanwege de corona-maatregelen was het lang onzeker of TVG Assen de cursussen zou kunnen hervatten, maar in juli heeft het bestuur besloten om, met in achtneming van de RIVM-richtlijnen, zowel de basiscursus als de vervolgcursus door te laten gaan.


Wij zien uit naar zeven ochtenden met mooie en inspirerende onderwerpen, gebracht door boeiende sprekers. In bijgaande folder leest u wat u komend seizoen 2020-2021 kunt verwachten.

Maar liefst 18 deelnemers van diegenen, die vorig seizoen de basiscursus hebben afgerond, willen mee gaan doen met de vervolgcursus! Samen met hen die al deelnamen en door willen gaan met de vervolgcursus komen we daarmee op zo’n 50 deelnemers. De afgelopen jaren was de gemiddelde opkomst bij de vervolgcursus per ochtend 70%. Komend seizoen verwelkomen we dus waarschijnlijk steeds rond de 35 deelnemers.


Nieuw is daarom opgave vooraf. Want… uitgaande van anderhalve meter onderlinge afstand, passen in de grote zaal (zaal 5 en 6 samen) van ’t Markehuus 35 deelnemers.  Daarom is het dit seizoen (zolang we met corona-maatregelen te maken hebben) nodig jullie te vragen je voor iedere cursusmorgen vooraf op te geven, uiterlijk op de maandag in de voorafgaande week. Dit kan bij Tjitte de Jong, per mail tjitte@jonass.nl (met dubbel s) of per telefoon (0592) 615 555. Heb je je opgegeven maar kom je toch niet, meld je dan ook weer af.


Verder: Wees wijs, onderschat het virus niet. Kom niet als je klachten hebt die op corona kunnen wijzen, wacht op een testuitslag of als een huisgenoot corona heeft. Als je samen reist, volg de voorschriften die daarvoor gelden.

Let ook voor en na de les en in de pauze op de onderlinge afstand, want door nonchalance bij het ‘socializen’ kan alles wat we zo zorgvuldig proberen te doen tenietgedaan worden.


Tot slot: hoe geef je je op? Dat kan bij Tjitte de Jong, door hem vóór 15 sept. te e-mailen tjitte@jonass.nl , te bellen (0592) 615 555 of te appen 06-1148 6943.

Je deelname is definitief wanneer we je betaling (€ 50,- p.p.) binnen hebben op rekening NL93 ABNA 0607 1894 95 t.n.v. Stichting TVG Assen o.v.v. deelname vervolgcursus 20-21.

Als er nog vragen zijn, benader ons gerust!

We hopen jullie allen in oktober in goede gezondheid te mogen begroeten.


Met  hartelijke groet van de voorbereidingsgroep TVG-vervolgcursus Assen:

Freek Benjamins, Jan Frankema, Tjitte de Jong, Marjan Pierhagen en Ina van Tricht en Eus van Wees.Wat is de vervolgcursus

De voortzetting van de officiële cursus is de “vervolgcursus”, Masterclass, zoals meerdere deelnemers deze cursus noemen. Deze waardering zegt genoeg over de beleving ervan.

Programma vervolgcursus 2021 - 2022.pdf In een zevental dinsdagochtenden van 09.30-12.00 uur wordt een onderwerp uitgediept. Heeft u wensen en/of voorstellen dan horen wij dat graag. 


Het nieuwe cursusjaar start op dinsdag 12 oktober 2021.
 
Coördinatie:

Tjitte de Jong

Tel. (0592) 615555 / (06) 11486943

E-mail: tjitte@jonass.nl


Voog. Maak een website.